You can't use up creativity

The more you use

The more you have

Maya Angelou

woensdag 1 augustus 2012

Recept voor augustus/ Afrikaanse rijst

Dit gerechtje werd ons doorgegeven door een creARTist van het eerste uur, Katrijn.
Nen dikke merci hiervoor Katrijn!

Volgens haar is dit gerechtje heel snel klaar, erg  lekker en vooral heerlijk fris in de zomer.

Benodigdheden:
 - voor 1 zakje rijst (of losse rijst, zoals je wil...)
-  ijsbergsla (hoeveel is afhankelijk van eigen smaak)
- 1 blikje mais
- 1 wortel
- cashewnoten (zoveel als je lekker vindt)
- 1 glas rozijnen
- 1 ui

Werkwijze
Zakje rijst koken en laten koud worden
Ijsbergsla in kleine stukjes knippen of snijden
1 blikje mais openen :-)
1 ui in fijne stukjes snijden
1 wortel in kleine stukjes versnijden
Cashewnoten (in stukjes doen)
Glas rozijnen in glas water laten opwellen (moet niet per sé maar dan zijn ze lekkerder)
Alles onder elkaar mengen en klaar om te eten.
De liefhebbers zouden er stukjes kip of scampi's kunnen bijdoen...
Kan ook als bijgerechtje bij barbecue

Smakelijk eten!

3 opmerkingen:

  1. Ziet er op het oog lekker uit. Ik ga het zeker een x proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er op het oog lekker uit. Ik ga het zeker een x proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De creazusjes maakten dit receptje vorig WE. Wat ons betreft leek het een goede suggestie om er nog wat curry en peper aan toe te voegen... Lekker!

    BeantwoordenVerwijderen